0Ontvangst

10:00 uur

Ontvangst

Je van harte welkom in De Rijtuigenloods in Amersfoort. We ontvangen je met een drankje en iets lekkers. Daarna gaan we van start!
1Welkom

10:30 uur

Welkom!

We openen het programma gezamenlijk langs de drie pijlers van het festival: kennis, inspiratie en politiek. De gezamenlijke start staat in het teken van de actualiteit. Later wordt hier meer over bekendgemaakt...
2Festival

12:00 uur

Festivalprogramma

Het festivalprogramma wordt veelkleurig ingericht: denk aan korte optredens van inspirerende sprekers, live in gesprek gaan met Tweede Kamerleden, allerlei praktische tools, demonstraties en mini-workshops over betaalbaarheid, energiebesparing, lokale lobby, huurdersbetrokkenheid, en vele andere onderwerpen. Natuurlijk is er een festivalmarkt met onder meer standwerkers en kraampjes met lekker eten en drinken.  
3Finale

14:30 uur

Slotstuk

Aan het einde van het festival krijgen we onder meer bezoek van een goedlachse dame. Tineke Schouten kruipt in de rol van de huurder, een wel heel bijzondere buurtbewoner...
4Borrelen!

15:30 uur

Borrel en muziek

Blijf  lekker borrelen! Zo heb je tijd om elkaar nog even te ontmoeten en te spreken over een veelbewogen jaar voor hurend Nederland. We zorgen drankjes, een hapje en live muziek.