0Ontvangst

10:00 uur

Ontvangst

Je van harte welkom in De Rijtuigenloods in Amersfoort. We ontvangen je met een drankje en iets lekkers. Daarna gaan we van start!
1Welkom

10:30 uur

Welkom!

Gezamenlijk trappen we het programma af. Directeur van het Woonbond Kennis- en Adviescentrum, Guity Mohebbi, treedt op als dagvoorzitter. Samen met voorzitter Ton Selten opent zij het programma. We spreken veel met de deelnemers in de zaal, we vragen het ministerie van Wonen naar hun koers voor 2019 en interim-directeur van de Woonbond, Paulus Jansen, vertelt meer over de visie en de plannen van de Woonbond. Ook voormalig directeur Ronald Paping zal nog een laatste keer het woord richten tot de achterban van de Woonbond. En dan... kan het festival beginnen!
2Festival

12:00 uur

Festivalprogramma

Het festivalprogramma wordt veelkleurig ingericht: denk aan korte optredens van inspirerende sprekers, live in gesprek gaan met Tweede Kamerleden, allerlei praktische tools, demonstraties en mini-workshops over betaalbaarheid, energiebesparing, lokale lobby, huurdersbetrokkenheid, en vele andere onderwerpen. Natuurlijk is er een festivalmarkt met onder meer standwerkers en kraampjes met lekker eten en drinken.  
3Finale

14:30 uur

Slotstuk

Aan het einde van het festival is er aandacht voor een nieuw meldpunt van de Woonbond als onderdeel van de campagne 'Energiealarm! Mijn rekening moet omlaag.' Ook krijgen we bezoek van een goedlachse dame. Tineke Schouten kruipt in de rol van de huurder, een wel heel bijzondere buurtbewoner...
4Borrelen!

15:30 uur

Borrel en muziek

Blijf  lekker borrelen! Zo heb je tijd om elkaar nog even te ontmoeten en te spreken over een veelbewogen jaar voor hurend Nederland. We zorgen drankjes, een hapje en live muziek.